0

Servicegruppen NORD

Har du brug for mere tid til at være sammen med familien eller vennerne i stedet for at skulle knokle med rengøringen? Med professionel rengøring får du et skinnende rent hjem og muligheden for at nyde dette med dem du holder af.

Vores firma, Servicegruppen Nord, er et erfarent rengøringsfirma, der tilbyder rengøring, vinduespolering og haveservice til private, og få erhvervskunder. Vi blev grundlagt i år 2010 og har siden sat en ære i at drive vores virksomhed efter vores nøgleord fleksibilitet, tryghed og kvalitet.

Tillid er den ultimativt vigtigste bestanddel i et samarbejde om rengøring. I et samarbejde med Servicegruppen Nord matcher vi dig med en rengøringsassistent, som du bliver grundigt præsenteret for og som du stoler på vil behandle dit hjem ordentligt. Vi tilbyder en ordning, vi kalder for Nøglesikkerhed, og skulle der mod forventning ske uheld, dækker vores forsikring over eventuelle skader. Dette sikrer dig et godt og trygt samarbejde.

Vi varetager rengøringen for familier og erhverv på hele Sjælland, skal vi også gøre rent hos dig? Ønsker du flere oplysninger om vores rengøringsydelser, er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 53 53 66 00 eller over mail kontor@servicenord.dk. Derudover har du også mulighed for at hente et uforpligtende tilbud via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at overtage din rengøringstjans, og på den måde frigive vigtige timer i dit daglige skema.

Servicegruppen NORD
Hovedgaden 26-28
2970 Hørsholm
53 53 66 00

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Servicegruppen NORD, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar