0

Billig VVS og El-artikler

Karise er egentlig ikke kendt for så forfærdelig meget – men der er en virksomhed, der hører hjemme i Karise, som er kendt og elsket af danskere over hele landet. Det er firmaet Netsalg El & VVS ApS, og det er faktisk en af de største udbydere af VVS og elektriske artikler i Danmark!

Foirmaet er online baseret, og derfor er den geografiske placering egentlig underordnet – alt salg sker online og der afsendes varer hver eneste dag fra lageret i Karise til alle kroge af Danmark. Ikke blot er det formidabelt, at Karise således leverer til både Skagen, Padborg og Køge – men det er også ganske formidabelt, hvad der findes på lageret. Det er nemlig et helt ekstremt stort udvalg af VVS og el-artikler, der sælges. Og det er kendte mærker, der sælges til priser, der ofte ligger ganske langtunder, hvad tingene koster andre steder.

Alt – ganske enkelt alt til badeværelse

Hvis man for eksempel står og skal indrette et helt nyt badeværelse – eller renovere sit gamle badeværelse – er der et stort udvalg toil enhver smag af simpelthen alt, hvad man kan forestille sig at skulle bruge til et badeværelse og toilet. Prøv selv at se det store udvalg i alt til badeværelse her.

Om det er en toiletrulleholder eller en jacuzzi, et badekar, en vandhane eller en brusekabine så har de det. Og i mange forskellige designs fra alle de kendte mærker. Men det slutter ikke der:

Belysning – ikke mindst LED

Uanset hvilken type af lys og belysning, du kan forestille dig at ville købe: Elvvs.dk har det! Og det gælder også og ikke mindst de energivenlige og ekstremt holdbare LED lyskilder. Tag et kig på det store udvalg i LED pærer og lys her: https://www.elvvs.dk/c/led-paerer-led-lys-7318/

Butikken er nem at finde rundt i, den er hurtig, og den virker også fremragend epå en mobil, selvom det nu altså er nemmere på en computer – men det gælder jo stort set alle netbutikker.

Få din en oplevelse af gode produkter, ubeskriveligt stort udvalg, god service og lave priser samlet ét sted:

 

NETSALG EL & VVS APS

Bredgade 20

4653 Karise

Danmark

Tel.: 70 200 049

Cvr nr. 26117275

E-mail: info@elvvs.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Billig VVS og El-artikler, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar