0

Nima Lift

NimaLift i Billund er en virksomhed, der er specialiseret i at levere forskelligt udstyr og maskiner til særligt bilbranchen i Danmark. Kunderne tæller alt fra det lille lokale autoværksted til større kæder med mange serviceafdelinger over hele landet. Stort set alt salg sker online via en yderst velfungerende webshop – og understøttet af en second to none telefonsupport fra eksperter, der kan rådgive om det helt rigtige valg.

En så strømlinet proces betyder, at køberne får både bedre udstyr og lavere priser – for besparelsen fra ikke at have kørende sælgere etc. ryger direkte videre til kunderne.

Autolifte er et hovedprodukt

Det er især lifte til bilværksteder, Nima er mest kendte for, og udvalget dækker alt fra den meget fleksible og flytbare saxlift til store 4 søjlede med donkraft. Du kan se hele udvalget af autolifte her.

Udover de kendte lifte er der også et større udvalg af for eksempel værkstedsinventar, dækmaskiner, kompressorer og værktøj.

En lille niche med stor succes er firmaets pakker med komplette startsæt til autoværksteder, hvor et nystartet værksted kan opnå store rabatter ved et samlet køb.

Selvom der er tale om online slag, er der en gennemførst telefonservice bag – og adgang til både service, reservedele og vejledning. Og Nima tilbyder også både montering af autolifte og efterfølgende vedligeholdelse og service. Se mere om det her.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Nima Lift, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar