0

Søgemaskineoptimering med Concept Interest

Her er det jysk fra ende til anden – uden akademisk fnidder. Skal du have 360 graders optimering med dokumenterbare resultater, skal du tale med Concept Interest, der er Danmarks ældste SEO firma.

Concept Interest har 18 års dokumenteret erfaring og succes. Hvis du tager SEO alvorligt, er Concept Interest et godt bud på dominans i Google. Et af specialerne er Reputation Management.

Danmarks ældste SEO firma

Concept Interest blev etableret i 1998 af Charlotte Bülow, der senere ansatte Thomas Rosenstand. Thomas Rosenstand er i dag den ubetinget mest velansete SEO ekspert i Danmark, og han er en flittigt benyttet foredragsholder.

Firmaet blev i flere år drevet som et reklamebureau sideløbende med online aktiviteterne, og i 2008 blev reklamebureauet solgt fra, så al aktivitet kunne koncentreres om online markedsføring.

Ejerne flyttede i november 2009 til Florida, men Concept Interest er fortsat et dansk selskab med juridisk adresse i Aars. Og danske virksomheder betjenes uændret fra det danske selskab. Det er også Concept Interest, der udgiver e-bøgerne SEO-LEXAD-LEX med flere.

Skal du have bedre placeringer i Google, skal alt på din hjemmeside gå op i en højere enhed – og ingen kan hjælpe dig bedre i mål end Concept Interest! Spørg bare deres kunder ;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 7.1/10 (19 votes cast)
Søgemaskineoptimering med Concept Interest, 7.1 out of 10 based on 19 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar