0

Cykler - Daniabikes.com

Der er næppe meget, der i den grad kan begejstre begge køn og næsten aldre som det at cykle. Lige fra den trehjulede cykel er begejstringen for oplevelsen af at kunne skabe fremdrift med pedalerne helt unik. Og for en stadigt større del af den voksne befolkning dyrkes og finpudses denne begejstring. Cyklerne bliver stadig bedre, tilbehør, udstyr og beklædning ligeså. Og for mange (rigtig mange) er det at cykle en hobby – ja ligefrem en livsstil. For andre er det en måde transportere sig på – i by og på land.

Godt cykeludstyr er billigt i dag

Nu er alt jo relativt, men ser vi på kvaliteten af det tilbehør og beklædning, der findes til cykelryttere på ethvert niveau, Er det faktisk billigt.

Et godt eksempel er den prisvindende cykelhjelm Chamonix (mon ikke navnet har noget med Tour de France at gøre?). Den koster bare 419 kroner, men den er alligevel den bedste i samtlige tests. Og helt ærligt: Det er vel 419 kroner værd at beskytte dit hoved, ikke?

Du kan se den her:

Specialized Chamonix Cykelhjelm

En elektrisk cykel?

For den hardcore cyklist er det nok nærmest blasfemi at sætte en elmotor på en cykel, men faktisk er elcykler blevet ganske populære – ikke mindst i byerne som et alternativ til scootere.

Uanset om du er til hygge-cykling, mountainbikes, race eller elektriske cykler: Dania Bikes i Rødekro og online på daniabikes.com har både cyklerne og udstyret til yderst konkurrencedygtige priser!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cykler - Daniabikes.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar