0

Instaservice I/S

Instaservice er et service- og vikarbureau med afdelinger i hele Danmark fordelt i byerne København, Kolding og Århus. har de været behjælpelige i forbindelse med rekruttering af kvalificerede vikarer blandt andet inden for rengøring samt lager.

For Instaservice er det yderst vigtigt at give organisationer en stabil og professionel løsning, når nye medarbejdere skal rekrutteres. Der kan være flere årsager til, at det kan blive nødvendigt at finde en vikar i en kortere eller længere periode. Instaservice er altid klar til at give en hjælpende hånd med rekruttering af vikarer, hvis I oplever bemandingsudfordringer i forbindelse med fx ferie eller spidsbelastninger.

Som rekrutteringsfirma, er Instaservice altid til rådighed, hvis du søger professionelt personale. Med kontorer spredt over hele Danmark i København, Kolding og Århus, har Instaservice mulighed for at stå for alt inden for rekruttering lige meget hvor I befinder jer.

Har du brug for ekstra personale, er du altid velkommen til at kontakte Instaservice. Du kan ringe til dem på telefon 53 53 34 64 eller skrive til dem via kontaktformularen på www.instaservice.dk.

Instaservice I/S
Fuglebækvej 2A 1 Sal tv.
2770 Kastrup
53 53 34 64

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Instaservice I/S, 9.5 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar