0

Emballage fra Jakodan A/S

Jakodan er en vaskeægte succeshistorie, der i den grad viser, hvor vigtigt det er at levere præcist det, markedet har behov for. Her handler det om emballage, indpakning og gavepapir, kontorartikler og alt, hvad hjertet kan begære af prøveposer, kuverter etc. Det er i sig selv ikke unikt – det unikke består i en række services, som Jakodan tilbyder.

Alle størrelser leverancer af emballage

Mange leverandører af emballage stiller store krav til ordrestørrelsen for at kunne levere til en ordentlig pris. Eller for overhovedet at VILLE levere. Jakodan har ikke de krav, hvorfor alle mindre forbrugere af emballage til webshops etc. elsker at handle der.

Gratis emballageprøver

Jakodan sender gerne gratis prøver på den eller de typer emballage, man har brug for at teste, før man lægger en ordre. Det koster intet, og det er endnu en service, som især mindre virksomheder holder af.

Hurtig levering af emballage og indpakning

Til forskel fra en del andre leverandører har Jakodan alt på lager, og de sender samme dag, som ordren er modtaget. Det betyder, at man som kunde kan få leveret i en fart, og at man ikke behøver at have en større sum penge bundet i emballage.

En del af de mange og tilfredse kunder hos Jakodan har delt deres oplevelser med Jakodan her: http://www.jakodan.dk/blog/category/6

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Emballage fra Jakodan A/S, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar