0

Stressbehandling med Birthe Buhl

Hvis du er en af de mange – alt for mange – der er presset af stress eller forstadierne til stress, skal du vide, at der er hjælp at hente. Det er ikke nemt, og du kommer selv til at gøre en hel del – men hvis du ved, hvordan du skal tackle din stress, kan du jo også gøre noget ved den.

Mindfulness er vejen

Nogle vurderer – helt fejlagtigt – at mindfulness bare er endnu et buzzword, der skal skabe indtjening til diverse selvbestaltede guruer. Intet kunne være mere forkert. Mindfulness er noget urgammelt, der blot er blevet glemt i vores moderne og hæsblæsende kultur.

Ved at genfinde den dybe ro kan du lære at slippe helt af med stress – uden overdrivelse. Derfor er mindfulness genialt til stress.

Birthe Buhl

Birthe Buhl er kendt som en af de første i Danmark, der professionelt tog coaching op – og kombinerede sin faglige viden med læringen om mindfulness. Faktisk er det hende, der står bag den helt geniale app, der via din smartphone tager dig ned i ro, når du har behov for det.

Udover arbejdet med klienter er Birthe Buhl også anerkendt for sine indlevende og uhyre medrivende foredrag om stress: http://www.birthebuhl.dk/foredrag-om-stress

Birthe er coach med hud og hår, og det var hun længe før det blev in at kalde sig coach.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Stressbehandling med Birthe Buhl, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar