0

Gardinbussen København

Gardinbussen i København er blot én af de landsdækkende og rullende gardinbutikker, der i den grad har taget markedet med storm. Selve konceptet med gardinbussen dækker i dag hele Danmark. Med brug af internettet som primær bestillingskanal, har man gjort det uhyre nemt for forbrugeren at booke et besøg af Gardinbussen (som i øvrigt ikke koster noget). Her kommer en af de specialuddannede fagfolk med prøver på materialer og farver, måler op og giver en samlet pris inkl. montering.

Bekvemmeligt og effektivt

Gardinbussen leverer alle former for gardiner – lige fra helt almindelige over mørklægningsgardiner til markiser! Ja  selv udendørs markiser er på programmet.

Gardinbussen

Mørklægningsgardiner fra Gardinbussen i et dansk hjem

Som nævnt kan man booke et besøg online og dermed døgnet rundt – eller man kan ringe i almindelig åbningstid og aftale et besøg, hvis man foretrækker det. Normalt er processen så, at når man har accepteret tilbuddet, fremstilles de aftalte gardiner, hvorefter Gardinbussen kommer igen for at montere. Og den proces betyder, at man ikke som forbruger skal tænke på fejl ved opmåling for eksempel – det er jo professionelle, der varetager opgaven fra start til slut. Og det inkluderer altså montering / ophængning også!

Hvis du vil være sikker på at ramme rigtigt i både farver og materialevalg, når du skal have gardiner eller markiser, er det nu engang smartere at få både professionel rådgivning og eksempler at kigge på direkte i dit eget hjem – og det er, hvad du får med Gardinbussen.

Prøv det:

knap-bookingBook en Gardinbus direkte online eller ring til os på +45 78 75 06 16 og aftal en tid for besøget med det samme.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Gardinbussen København, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar