0

Hvepsebo Fjernelse

Mange forveksler bier og hvepse, og de kan da også ligne hinanden en del. Men hvepse er som hovedregel de mest aggressive, og deres stik kan være endda meget smertefulde. Faktisk kan de være farlige for mennesker med diverse allergier, svagt hjerte etc. Og så er der lige det problem, at hvis man ved et uheld forstyrrer et hvepsebo, kan man – i værste fald – blive angrebet af tusinder af meget vrede hvepse. Og det kan være dødeligt!

Har du et hvepsebo: Få det fjernet

Uanset hvor naturvenlig man er: Hvis man konstaterer, at et hvepsebo er på ens ejendom, på legepladsen eller andre steder, hvor der færdes mennesker, er det en god ide at få det fjernet, før nogen kommer til skade.

Vidste du, at der hvert år i Danmark behandles omkring 9.000 mennesker på landets skadestuer for hvepsestik? Og at der årligt dør omkring 2-3 mennesker af hvepsestik?

Modsat bier kan den samme hveps stikke flere gange, og er den ophidset og i flok med andre hvepse, er det netop, hvad den gør.

Nu ved du det – og da sommeren nærmer sig, bør du sikre, at du har kontaktoplysninger på professionelle, der kan fjerne et hvepsebo for dig:

Skadedyr Danmark – Rørløkken 28, 2730 Herlev – Døgnvagt: 29 62 47 42 – E-mail: info@skadedyr-danmark.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hvepsebo Fjernelse, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar