0

Begravelse med God Afsked

Priser på begravelser og bisættelser er faktisk sjældent til diskussion, og det skyldes nok primært, at de mennesker, der skal bruge og købe en bisættelse eller en egentlig begravelse sjældent er i humør til at hverken at tinge om priser eller opsøge alternativer til den lokale bedemand. Og det er faktisk en skam, for der er utroligt stor forskel på, hvor meget du skal betale for en begravelse fra bedemand til bedemand.

I lyset af dette og i det faktum, at det er en ekstremt svær tid for dem, der har brug for bedemand har et firma etableret en overmåde effektiv service på nettet, der bærer navnet Godafsked.dk

Kort fortalt er det en hjemmeside, der på meget sober og seriøs måde guider dig gennem de mange trin, der skal til, når en afdød skal begraves eller blot bisættes. Og tjenesten kan oven i købet hjælpe dig med at bestille alt det nødvendige, så du nemt kan håndtere det fra dit eget hjem.

Hvad koster en begravelse så?

Det afhænger naturligvis af dine valg af kiste, blomster m.m., men faktisk er det muligt at købe en fiks og færdig begravelse for under 8.000 kroner, som du kan se her.

Det er muligt at bestille hele pakker – uanset om der er tale om en begravelse, en bisættelse, en askespredning eller helt uden ceremoni af nogen art. Og der er i øvrigt døgnvagt hos godafsked.dk på telefon 69 69 76 20.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Begravelse med God Afsked, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar