0

Narkotest til private

Uanset om du som forælder vil det eller ej: Dit barn / dine børn er udsatte som aldrig før i historien, når det gælder hash og narkotika. Glem alt om, at der er tale om et storbyfænomen eller et problem, der kun findes i visse sociale klasser. Fakta er, at unge i alle aldre, geografiske områder og sociale lag i dag udsættes for en lind strøm af tilbud om at prøve diverse rusmidler og euforiserende stoffer. Og de gør det – desværre.

Det sætter dig som forælder i et dilemma: Skal du “nøjes” med at stole blindt på dine børn, når de fortæller dig, at de skam aldrig kunne drømme om at prøve at ryge pot, tage ecstasy eller noget andet grimt – eller skal du tage tyren ved hornene og jævnligt teste dem for spor af stoffer?

Test giver sikkerhed og tryghed

En jævnlig og uanmeldt test af dit barn giver den fordel, at der aldrig vil være skygge af tvivl og at du omgående kan gribe ind, hvis dit barn er røget ud i noget skidt. Er et misbrug først etableret, er det en hård kamp at komme ud af, og det kan få afgørende konsekvenser for resten af dit barns liv.

Den danske virksomhed Ferle Produkter ApS har siden 1995 været førende i udvikling og produktion af ekstremt præcise tests til både professionel og privat brug. Der er både urin – og spyttests tilgængelige, og virksomheden har også en omfattende rådgivning parat.

En narkotest er slet ikke dyr – og faktisk billigere end de fleste tror. En test for THC koster kun 35 kroner, og en multitest kun 74 kroner, som du kan se her:

2014-12-05_09-12-45

Helt ærligt: Er det ikke de småpenge værd at sikre, at dit barn ikke kommer ud i noget, der opdages for sent?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Narkotest til private, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar