0

Narkotikatest.dk

Alle forældres mareridt er vel nok, at deres børn kommer ud i et misbrug. Og i disse tider er det desværre et stedse mere vedkommende mareridt. Uanset om der er tale om et misbrug af hash, stærke narkotiske stoffer eller “bare” alkohol, er det i uhyggelig grad ødelæggende for et ungt menneskes fremtid.

Vi ved, at selv et moderat forbrug af hash / cannabis har dramatiske effekter på hjernen og på for eksempel indlæringsevnen. Det samme gælder faktisk alkohol, der så også har andre fysiske effekter. Kommer vi til de stærkere stoffer og de mange nye såkaldte designerdrugs, er det endnu værre: Her kan ét enkelt indtag koste livet – eller medføre uoprettelig hjerneskade.

Test før det er for sent

Test dine store børn og unge – også selvom det kan synes som en invasion af deres privatliv eller en mistillidserklæring. Men tænk lige over, at har de ikke noget at skjule, er der jo intet galt i en test, vel? Og en test af for eksempel spor efter hash kan altså redde dine børn fra en nedtur, du ikke har lyst til, de skal ud på.

Se for eksempel her, hvor nemt det faktisk er at teste: https://www.narkotikatest.dk/shop/hash-test-4c1.html

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar