0

Forsvarsadvokat

Alle mennesker i Danmark har ret til et godt forsvar, hvis de bliver anklaget for at have brudt loven. Det er en grundlæggende del af et velfungerende og retfærdigt retssamfund. Ofte er det kompliceret dog – hvordan forsvarer man en voldsforbryder for eksempel? Dygtige forsvarsadvokater er i stand til at se bort fra selve forbrydelsen og i stedet levere den anklagede det forsvar, loven giver dem ret til.

Andre typer af kriminelle anklager er mere “stuerene” – og det er for eksempel økonomisk kriminalitet.

Økonomisk kriminalitet og forsvar

Uanset anklagen gælder, at ingen er skyldige, til de er dømte af Retten. Når det gælder for eksempel økonomisk kriminalitet – herunder hører for eksempel skattesvig, insiderhandel, bedrageri, underslæb og momssvindel – er det en fælles faktor, at der (som oftest) ikke er enkelte ofre. Det er enten virksomheder og/eller Staten, der er ofret.

Også her gælder det, at enhver under anklage har ret til en forsvarer. Når det handler om økonomisk kriminalitet er kravene til erfaring enorme, hvis et forsvar skal køres rigtigt, og der er reelt kun ganske få advokater i Danmark, der har den erfaring. En af dem er den kendte Peter Blinkenberg, der ofte er i medierne grundet sin enorme viden på området. Og det er advokaten Blinkenberg, der står bag Strafferetsadvokaterne.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Forsvarsadvokat, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar