0

Studenterkørsel på Sjælland

Når talen falder på studenterkørsel, eksamenskørsel og deslige, er der som regel nogle særlige punkter, der skiller sig ud, når de unge (og/eller deres forældre) skal finde den helt rigtige til at levere kørslen. Og det er såmænd også ganske vigtige punkter alle sammen – omend man kunne ønske sig, at sikkerheden var det højest prioriterede:

  1. Type af køretøj til studenterkørsel
  2. Prisen for opgaven
  3. Underholdningen under kørslen
  4. Sikkerhed og overholdelse af lovkrav

Lad os se lidt nærmere på de enkelte punkter i relation til et af de meste kendte og elskede firmaer, der tilbyder studenterkørsel i København og på resten af Sjælland.

Hvilke lastbiler benyttes til studenterkørsel

Her er det for de fleste vigtigt, at der er tale om “anderledes” køretøjer. Det kan være veterankøretøjer eller – som det er tilfældet hos Studenter-Kompagniet – tidligere militærlastbiler. Pladsen på ladet tæller, ligesom det er vigtigt, at det reelt er tilladt at feste, at ingen bliver sure over lidt spildt øl på ladet etc.

Prisen på studenterkørsel

Denne er selvfølgelig væsentlig. Priserne varierer i forhold til opgavens omfang, antal biler nødvendige etc. Du kan finde et fint overblik over, hvad det koster at få udført en studenterkørsel her: https://studenter-kompagniet.dk/priser/

Underholdning til eksamenskørsel

Også et vigtigt emne – det ER jo en festdag. Hos firmaet omtalt her, er der musikanlæg ombord – ligesom flaskekålere og andet.

Sikkerhed ved studenterkørsel

Studenter-Kompagniet adkiller sig ved kun at beskæftige chauffører, der er nuværende eller tidligere politifolk, reddere eller brandmænd. Så er der styr på sagerne!

Se selv denne video, der understreger, at der er styr på sikkerheden:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Studenterkørsel på Sjælland, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar