0

Mind Your Body v. Toke Hougaard

Mit navn er Toke Hougaard (f. 1981) og jeg laver Autoriseret Body SDS behandling samt Body SDS grundtræning i min klinik i Lyngby.

Body SDS er et hastigt voksende dansk behandlingssystem, der søger at behandle årsager i stedet for blot at symptombehandle. For at finde årsagerne behandles hele kroppen, da årsagen ofte skal findes et andet sted, end der hvor symptomerne er mest intense. Også følelsesmæssige og personlige omstændigheder inddrages i behandlingen, da jeg tror fast på, at disse elementer har en stor indflydelse på vores fysiske velvære. Denne tilgang til kroppen betyder, at du kan få hjælp til en lang række forskellige lidelser og problemstillinger, der spænder fra ondt i ryggen og sportsskader til angst og stress.

Når du kommer i min klinik kan du være sikker på at blive mødt med tid, overskud og anerkendelse af din egen oplevelse af dit problem. Under behandlingen vil du ligge på min briks i ca. 45 min, hvor jeg arbejder med muskel-, organ, og ledfrigørende teknikker. Imens vil vi snakke om de emner, som er relevante for dig. Det kan være kost og kosttilskud, mindfulness, træning, familieliv, selvværd eller noget helt andet. Det vigtige er, at du får mulighed for at åbne op for de ting, der fylder i dig, og som påvirker din krop.

Vi sammensætter i fællesskab et behandlingsforløb, der selvfølgelig er afhængig af din problemstilling. Nogle gange kan en enkelt behandling være tilstrækkelig mens det andre gange kan være forløb over mange måneder, der skal til for at genoprette balancen i kroppen.

Ud over behandlingerne tilbyder jeg også Body SDS grundtræning, der er et træningssystem, der arbejder hele din krop igennem med det formål at smidiggøre og styrke dine led og muskler, samt at tilrette og centrere dine led, så de kan virke optimalt uden unødig slid. Træningen har en enorm effekt på skavanker som stive hofter, låst lyske, frosne skuldre, slidgigt i tæerne – men måske vigtigst at alt, så skaber træningen en fantastisk kropsbevidsthed, der vil gøre gavn i alle fysiske aktiviteter i hverdagen. For atleter vil træningen kunne forbedre deres præstation i deres primære sportsgren.

Jeg tilbyder også et lille udvalg af kvalitetskosttilskud og andre produkter, der relaterer sig til sundhed og balance.

Lidt om mig selv:

Jeg har siden 2015 været fuldtidsbehandler med mit firma Mind Your Body. Jeg har altid arbejdet med mennesker. Dels som lærer gennem 9 år og som badmintontræner for børn og voksne i alle aldre gennem det meste af mit liv. Som Body SDS behandler nyder jeg i høj grad at have tid til og kunne hjælpe de mennesker, der kommer i min klinik. Det er et stort privilegie at have en hel time til at give et andet menneske fuld opmærksomhed. Tid, ro og opmærksomhed er ikke nogen selvfølge i vores samfund, så derfor er det så meget vigtigere at give det.

På privatfronten har jeg to drenge og er gift. Jeg elsker at træne og sætter en ære i stadig at kunne lege og tage livet med den lethed, det fortjener.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Mind Your Body v. Toke Hougaard, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar