0

Djursland-psykologen

Mit navn er Frank og jeg er autoriseret psykolog med halmstrå i lommerne. Jeg har erfaring som klinisk psykolog, krisepsykolog, faglig koordinator og faglig leder i det private og offentlige.

Jeg har fået at vide, at jeg er venlig, menneskelig og tryg at tale med om livet og alt det indeholder. Det er en skøn beskrivelse, som jeg er stolt af, sætter pris på og dagligt gør mit bedste for at leve op til.

Jeg modtager klienter fra hele Djursland og de nærliggende byer og områder. Typisk er det Rønde, Hornslet, Århus N, Mols, Grenå, Auning, Ryomgård, Pindstrup, Feldballe, Trustrup, Kolind, Ebeltoft, Randers, Tirstrup, Skødstrup, Løgten, Lystrup, Egå og Aarhus, samt Glesborg, Ørum, Assentoft, Allingåbro, Rodskov og Mørke. De fleste klienter kommer da også fra Århus og hele Djursland, da kontoret ligger tre minutter fra Letbanen, bus og motortrafikvejen og kun 19 minutter fra Aarhus N.

Hos Djursland-psykologen får du samtaler med en venlig og erfaren psykolog. Også om aftenen og i weekender, samt via telefon- og video-samtaler.

Jeg glæder mig til at møde dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Djursland-psykologen, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar