0

Lean Six Sigma med Storm

Kvalitet er for mange et subjektivt begreb, men sagen er, at kvalitet kan kvantifiseres, beskrives – og dermed kan det også styres. De virksomheder, der for alvor tager det faktum til sig og bruger det, vinder på flere fronter så som: Bedre indtjening, mere tilfredse kunder, glade medarbejdere og mindre stress.

Ledelse af kvalitet og forandringsledelse er et fag, en kunstart og noget, der kan læres!

Lean Six Sigma

Lean begrebet stammer egentlig fra Japan – og det var sandsynligvis Toyota, der først forædlede teknikken og beskrev den. Senere er den udviklet og yderligere forædlet, og der er reelt flere grene af den. En af dem er Six Sigma.

Six Sigma er en meget stærk metode til dataanalyse, kvalitet og procesforbedring. Six Sigma er en disciplineret, data tilgang til at fjerne variation og fejl i processer. Målet er seks standardafvigelser. Dette beregnet mellem middelværdi og den nærmeste specifikationsgrænse.

I danmark er det konsulentfirmaet og uddannelsesfirmaet Storm, der under navnet House of Six Sigma er de ledende – og med en imponerende referenceliste. Her kan du få alt fra uddannelser, certificeringer i Green Belt, Black Belt og decideret konsulentbistand til implementering af Six Sigma, forandringsledelse og meget mere.

Storm – House of Six Sigma – Kongevejen 415 – DK-2840 Holte T: +45 7020 7141 E: info@storm.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Lean Six Sigma med Storm, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar